STRUČNE INFORMACIJE

KOTIZACIJA

Kotizacija za lekare iznosi 150 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, za lekare na specijalizaciji 75 eura, za medicinske sestre i tehničare 50 eura, a za studente medicine prisustvo je besplatno. Kotizacija obuhvata bedž, kongresni materijal, pristup sesijama Kongresa i prostoru za izložbu. Plaćanje kotizacije treba da se uradi unapred, jer neće biti moguće plaćanje na mestu održavanja Kongresa. Prisustvo Kongresu neće biti moguće bez uplaćene kotizacije.

ZVANIČAN JEZIK

Predavanja evropskih eksperata biće na engleskom jeziku. Predavanja domaćih eksperata, gostiju iz regiona i simpozijumi industrije će biti na lokalnom jeziku sa slajdovima na engleskom jeziku.

UPUTSTVO ZA PREDAVAČE

Lokacija prostorije za predavače je jasno označena i prikazana na planu Kongresa. Ljubazno molimo cenjene predavače da se pridržavaju vremena izlaganja. Prezentacije, na USB-u ili CD-u treba predati IT operaterima najmanje 60 minuta pre početka sesije. Za sve dodatne informacije i usluge možete se direktno obratiti Sekretarijatu Kongresa.

SERTIFIKATI

CardioS 2023 je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije sa 10 bodova za učesnike i 15 bodova za predavače (broj odluke A-1-180/23), od januara 2023. Sertifikate mogu dobiti samo učesnici koji budu prisustvovali Kongresu, na osnovu potpisa u evidenciji na Registracionom pultu. Sertifikati će biti dostavljeni elektronskim putem najkasnije do 28.marta 2023.godine.

KONGRESNI CENTAR

hotel

Crowne Plaza Hotel

Crowne Plaza Hotel Beograd je luksuzni hotel sa 4*, koji se nalazi u centru Novog Beograda.

Lociran je nedaleko od centra grada u blizini kompleksa Beogradska Arena i Centra Sava – najvećih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u našoj zemlji. Udaljen je samo 15 minuta od Internacionalnog aerodroma Nikola Tesla.

Pored komforih i moderno opremljenih soba, obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa. U okviru hotela se nalaze restoran Prime kao i Novi Bar & Lounge, mesta za poslovne sastanke.

Ekskluzivni fitnes i spa centar Saruna su opremljeni najsavremenijom fitnes i spa opremom, a nude i veliki izbor masaža i tretmana za lice i telo. U okviru hotela se nalazi i zatvoreni bazen.

pin

Adresa

Vladimira Popovića 10, Beograd

phone

Telefon

+381 11 220 41 15

email

E-mail

begcp.frontdesk@ihg.com

IZLOŽBENI PROSTOR

medlogo sanulogo ussslogo ussslogo esclogo

PARTNERI KONGRESA

logo logo

Sponzori

logo logo

Prijava na Kongres

Prijavu na CardioS možete veoma jednostavno izvršiti putem sajta cardios.rs, slanjem zahteva na našu e-mail adresu ili pozivanjem broja telefona. Nakon prijave, stići će Vam potvrda i predračun za kotizaciju, sa potrebnim instrukcijama za plaćanje.

phone

+381 11 3614 738

email

info@cardios.rs

up